Om oss

Anabas Group har erfaring siden 2004.
Eier har lengre erfaring i renholdsbransjen og er også utdannet økonom og byggmester.
Anabas Group setter fokus på individuell service og oppfølging av sine kunder. Dette betyr at vi vil tilpasse oss kundens ønsker og levere tjenester til rett pris og kvalitet.

Hva gjør Anabas Group til din foretrukne samarbeidspartner?

Godkjent for renholdstjenester
Anabas Support AS og Anabas Solution AS har offentlige godkjenning for sine tjenester innenfor renhold. Godkjenningen er en formell annerkjennelse fra Arbeidstilsynet. Bedriften har kunnskap og kvalifikasjoner som er nødvendig for å få en profesjonell betegnelse og for å oppfylle de spesifikke kompetansekrav.

Helse, miljø og sikkerhet!
Anabas Group setter fokus på helse, miljø og sikkerhet i sitt arbeid og arbeider kontinuerlig med å implementere og videreutvikle dette med de ansatte. Anabas Support AS samarbeider med Vita Medica Bedriftshelsetjeneste for HMS.


Vi har fokus på miljøet vårt!


Anabas Support og Anabas Solution er medlem av Grønt Punkt Norge som tar miljøansvar ved å delta på returordning for bruk av emballasje.

Anabas Support og Anabas Solution er sertifisert Miljøfyrtårn. Dette er Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar. Å være Miljøfyrtårn innebærer systematisk arbeid med miljøtiltak i hverdagen. Virksomheten oppfyller krav og gjennomføre tiltak for en mer miljøvennlig drift og godt arbeidsmiljø.